آموزش ویندوز xp

طارق عزیز بیجادمنوی Start

با کلیک بر روی دکمه ی Start و یا فشردن کلیدهای Ctrl + Esc این منو ظاهر می شود :

در قسمت بالای منوی Start نام کاربر (user) را مشاهده می کنید ، در قسمت چپ برنامه های جانبی ویندوز نظیر IE و E-mail و یک لیست از آخرین برنامه هایی که مورد استفاده قرار داده اید را می بینید ، و در نهایت عبارت All Programs که در نگارش های قبلی ویندوز Programs نامیده می شد و متشکل از اکثر نرم افزارهای موجود در کامپیوتر شما است .
در قسمت راست منوی Start گزینه هایی قابل دسترسی اند که عموما عنوان دکمه های وظیفه به آنها اطلاق می شود که به طور مفصل به تفسیر آنها خواهیم پرداخت . منوی Start نسبت به نگارشهای قبلی ویندوز دارای دستورات کمتری بوده که از آن جمله می توان به Setting and favorites که در ویندوز 98 و ME وجود داشتند اشاره کرد .

نکته :با کلیک راست بر روی منوی Start و انتخاب گزینه ی Properties می توانید به منوی Start کلاسیک که مربوط به نگارشهای قدیمی ویندوز است دست یابید .

عنوان دیگر این قسمت استفاده از منوی Start پیش فرض ویندوز XP است که در حال حاضر در محیط ویندوز شما فعال می باشد .

Control panel:
شامل عناوینی است که تقریبا اجازه هدایت تمام تنظیمات ویندوز را به کاربر می دهد که آنرا به تفصیل مورد بررسی قرار خواهیم داد .

Printer and faxes:

به کمک این گزینه کاربر قادر خواهد بود دستگاههای پرینتر و فاکس را به محیط ویندوز شناسانده و از آنها استفاده کند .

Run

کادر مکالمه Run از طریق منوی Start قابل دسترسی است .
برای اجرای برنامه ی مورد نظر از طریق کادر محاوره ای Run می بایست در نوار Open این برنامه نام دقیق درایو ، پوشه و فایل مورد نظر را تایپ کنید و یا از گزینه ی Brows استفاده کرده و فایل مورد نظر را به برنامه ی Run شناسانده سپس بر روی دکمه ی Ok کلیک کنید .
اگر فایل مورد نظر را قبلا توسط برنامه Run اجرا کرده باشید می توانید برای اجرای مجدد بر روی فلش سمت راست کادر Open کلیک کرده و نام فایل را انتخاب کنید .

Start up :
بر روی منوی Start کلیک کرده ، گزینه ی All programs را فعال کنید ، گزینه ی Start Up مشاهده می گردد .
در محیط Windows می توانید تعیین کنید که هنگام راه اندازی سیستم نرم افزار یا فایل مورد دلخواهتان به اجرا در آید . برای انجام این کار لازم است از فایل دلخواه یک Short cut تهیه کنید . یعنی یک کپی از فایل مورد نظر بگیرید سپس بر روی منوی Start کلیک کرده بر روی گزینه ی All Program رفته از منوی باز شده گزینه ی Start up را انتخاب کنید . ماوس را بر روی این گزینه نگاه داشته ، کلیک سمت راست ماوس را فشار دهید و گزینه ی Open را انتخاب کنید . پنجره ای باز می شود که در آن می توانید فایلی که قبلا Copy کرده اید را Past کنید . حال اگر سیستم تان را Restart کنید برنامه مورد نظرتان بصورت اتوماتیک به اجرا در می آید .

نکته ای راجع به منوی Start :
در صورتیکه بخواهید پنجره ای مانند My document ، Control Panel و ... را بطور مستقیم باز نمایید کافی است بر روی منوی Start کلیک کرده و پنجره دلخواه را انتخاب کنید . لازم به ذکر است این پنجره می تواند تعدادی از آخرین نرم افزارهای استفاده شده توسط شما در محیط ویندوز را به نمایش در آورد . این تعداد قابل تنظیم توسط خود شما می باشد به این صورت که بر روی Task Bar کلیک سمت راست کرده گزینه ی Properties انتخاب کنید سپس بر روی سر برگ Start menu رفته گزینه ی Start menu رافعال و سپس بر روی قسمت Customize کلیک کنید . در Box مربوط به Programs تعداد نرم افزارهای اجرایی در منوی Star را انتخاب نمایید و اگر بخواهید لیست نرم افزارهای اجرایی را پاک کنید گزینه ی Clear List را انتخاب کرده بر روی کلید OK کلیک کنید . 

 

آشنایی با برنامه ی Notepad

برای باز کردن برنامهNotepad می توان در محیط Desktop در یک محیط خالی راست کلیک کرده و از کشوی باز شوی New گزینه ی Text Document را انتخاب کرد و یا بر روی Start کلیک کرده گزینه ی Accessories و سپس انتخاب برنامه ی Notepad .
این برنامه برای تایپ متنهای ساده که بدون قالب خاصی باشد استفاده می شود ، همچنین یکی از استفاده های دیگر این برنامه برای طراحان Web می باشد . بدین صورت که آنها تگ های HTML را در Notepad وارد کرده و سپس آن فایل را با پسوند مربوطه Save می نمایند .
شرحی کوتاه بر منوی های برنامه Notepad :

منوی File

- گزینه ی New : ایجاد یک فایل متنی جدید
- گزینه ی Open : فراخوانی فایل های موجود
- گزینه ی Save : ذخیره کردن یک متن با نام پیش فرض برنامه
- گزینه ی Save as : ذخیره کردن یک متن با نام دلخواه
- گزینه ی Page setup : تنظیمات مربوط به صفحه ، اندازه کاغذ ، حاشیه و ...
- گزینه ی Print : برای چاپ متن
- گزینه ی Exit : خروج از Notepad

منوی Edit

- گزینه ی Undo : بازگردانی آخرین عمل انجام شده
- گزینه ی Cut : جدا کردن یک قسمت متن و انتقال آن در حافظه ی موقت.
- گزینه ی Copy : نسخه برداری از یک قسمت یا متن .
- گزینه ی Past : مکمل گزینه ی Cut می باشد . در واقع متن جدا شده از متن که در حافظه ی موقت ذخیره
شده بود بوسیله ی فرمان Cut در محل دلخواه فراخوانی می شود .
- گزینه ی Delete : معادل فشردن کلید Del می باشد برای پاک کردن یک قسمت .
- گزینه ی Find : در صورتی که بخواهیم یک حرف ، کلمه و یا عبارت خاص را در متن تایپ شده جستجو کنیم از این عبارت استفاده می کنیم . کلمه ی مورد جستجو را در جعبه ی مربوط به Find What وارد می کنیم .

با این توضیح که :

-اگر گزینه ی Mach case را فعال کنیم دقیقا مانند عبارت تایپ شده عمل جستجو را انجام می دهد یعنی بین حروف کوچک و بزرگ حساسیت نشان می دهد .
- اگر بخواهیم عمل جستجو از بالا به پایین انجام شود در قسمت Direction گزینه ی Up را فعال کرده و اگر بخواهیم از پایین به بالا انجام شود گزینه ی Down را فعال می کنیم .
- گزینه ی Find next : در صورت اجرای فرمان Find برای ادامه ی جستجو از این فرمان استفاده می شود .
- گزینه ی Replace : برای جستجوی یک حرف یا کلمه و جایگزین کردن آن با حرف یا کلمه ای دیگر .
- گزینه ی go To : برای رفتن به سطری خاص در متن وارد شده از این گزینه استفاده می شود .
- گزینه ی Select All : برای انتخاب تمامی متن یکجا استفاده می شود .
- گزینه ی Time/Date : برای درج تاریخ و ساعت سیستم در مکان دلخواه استفاده می شود .

منوی Format :

- Word Warp : از شکسته شدن متن تا زمانیکه از Enter استفاده می شود جلوگیری می کند .
- Font : در صورتیکه بخواهید Font نوشته شده بر روی صفحه ی Notepad را تغییر دهید از این گزینه استفاده می شود .

منوی View :

- Status bar : گزارش وضعیت
  
 

آرایش Icon ها در محیط Windows

بر روی فضای خالی در محیط مربوطه راست کلیک کرده ، از منوی باز شده عبارت Arrange Icon را انتخاب نمایید . کشوی باز شوی زیر با عمل کردهای قید شده مشاهده می گردد :

- By Name: آیکونها بر اساس نام و به ترتیب صعودی مرتب می شوند.
- By Type: آیکونها بر اساس پسوند مشخص می شوند با این توضیح که ابتدا فولدرهایی که پسوند ندارند از روی نام مرتب کرده ، سپس فایل های دارای پسوند یکسان را از روی نامشان مرتب می کند.
- By Size: بر اساس حجم اشغال شده توسط فایل ها آنها را مرتب می کند.
- By Date: بر اساس تاریخ ایجاد فایل آنها را مرتب می کند.


نکته :اگر بخواهیم تمام پنجره های روی Desktop را بر روی Taskbar نیز داشته باشیم بر روی نوار وظیفه راست کلیک کرده و گزینه ی Toolbars را انتخاب کرده و سپس گزینه ی Desktop را فعال کنید .

برای حذف یک فایل چندین روش وجود دارد که در ذیل به آنها اشاره خواهد شد :

1- انتخاب فایل یا فولدر مورد نظر و فشردن کلید Del از صفحه کلید
2- انتخاب فایل یا فولدر مورد نظر ، فشردن کلیک سمت راست ماوس و انتخاب گزینه ی Delete از منوی باز شده
3- انتخاب فایل یا فولدر سپس کشیدن آن توسط ماوس به پنجره ی Recycle Bin ( سطل زباله )
4- انتخاب فایل یا فولدر مورد نظر و سپس انتخاب گزینه ی Delete از منوی File
5- انتخاب فایل یا فولدر مورد نظر و فشردن دکمه ی Delete از نوار ابزار پنجره ی جاری


نکته :همانطور که در قبل گفته شد حذف یک فایل یا فولدر در ویندوز XP در دو مرحله انجام می گیرد . در مرحله ی اول فایلها وارد پنجره ی Recycle bin شده و در مرحله ی دوم از آنجا حذف می گردند . اگر می خواهید فایل یا فولدری را به صورت مستقیم حذف نمایید کلیدهای Shift+Del را همزمان بفشارید .

نکاتی در رابطه با Recycle Bin (سطل زباله):سطل زباله یا Recycle Bin مکانی است که فایلها پس از حذف در آن ذخیره می شوند تا در صورتیکه کاربر نیاز مجدد به بازگشت فایل پیدا نمود این امکان برای او وجود داشته باشد . پس امکان بازیابی فایل ها به مکان اولیه از امکانات این پنجره می باشد . در صورتیکه بخواهید چنین کاری انجام دهید به روش زیر عمل کنید :

ابتدا بر روی فایل یا فولدر مورد نظر کلیک نمایید تا به حالت Select درآید ، سپس از منوی File بر روی گزینه ی Restore کلیک کنید تا فایل دلخواه شما به مکان اولیه بازگردانده شود .
اما ممکن است بخواهید کلیه ی فایل های موجود در Recycle Bin را به مکان اولیه بازگردانید . پس از منوی File بر روی گزینه ی Restore all کلیک کنید . و روش آخر انتخاب فایل یا فولدر مورد نظر و یا کلیه ی آنها توسط ماوس بوده که پس از آن کلیک سمت راست ماوس را فشرده بر روی گزینه ی Restore کلیک نمایید .
اگر مایل هستید پنجره ی Recycle Bin را خالی از هر گونه شی نمایید از منوی File بر روی گزینه ی Empty Recycle Bin کلیک کنید . این مرحله از حذف ، حذف کامل بوده و دیگر امکان بازیابی فایل مقدور نمی باشد .

Cut و Past:

در صورتیکه مایل هستید یک فایل یا گروهی از فایلها یا فولدرها را از یک مکان برداشته و به مکان دیگر ببرید ، آن فایل یا فولدر را به حالت Select در آورید ، سپس با فشردن کلیک سمت راست ماوس و انتخاب گزینه ی Cut و یا از منوی Edit و انتخاب گزینه ی Cut آن فایل را بصورت موقت از مکان خود حذف و در حافظه قرار می دهید ، حال به مقصد مورد نظر بروید و با فشردن کلیک سمت راست ماوس و انتخاب گزینه ی Paste و یا از منوی Edit ، انتخاب گزینه ی Past آن فایل یا فولدر را به مکان دلخواه انتقال دهید .

 

روشهای نسخه برداری در Windows-XP
1- ابتدار فولدر مورد نظر را انتخاب ، سپس بر روی آن راست کلیک کرده و گزینه ی Copy را از منوی باز شده انتخاب می نماییم . سپس به محیط مقصد رفته و با راست کلیک مجدد گزینه ی Paste را کلیک می کنیم .

2- انتخاب Folder ، سپس از منوی Edit گزینه ی Copy را کلیک می کنیم و بعد از آن به درایو مقصد رفته از منوی Edit گزینه ی Past را کلیک می کنیم .

3- می توان از کلیدهای میانبر استفاده کرد . به این صورت که ابتدا فولدر مورد نظر را انتخاب کرده سپس برای Copy کردن ، کلیدهای Ctrl + C و برای Past کردن کلیدهای Ctrl +V را همزمان فشار می دهیم .

4- به وسیله ماوس یعنی انتخاب Folder و کشیدن Folder مورد نظر به پنجره ی دلخواه (Drag & Drop)


ایجاد کلید میانبر برای Folder

روش های ایجاد Short cut

1- کلیک راست روی فولدر مورد نظر و انتخاب گزینه ی Create shortcut
2- انتخاب کردن فولدر مورد نظر و سپس از منوی File گزینه ی New و در نهایت انتخاب زیر منوی Short cut

در فضای خارج از مکان فولدرهای یک درایو راست کلیک کرده و از منوی باز شده گزینه ی New و سپس زیر منوی Shortcut را انتخاب کنید پنجره ای با عنوان Create shortcut باز می شود . در قسمت Brows نرم افزار مورد نظر را انتخاب کرده و Ok کنید ، سپس کلید Next را فشار دهید و در آخر نام مورد نظر را برای Shortcut وارد کرده و کلید Finish را فشار دهید . قابل ذکر است که این آیکون ها دارای یک فلش کوچک در قسمت پایین و سمت چپ شکل فولدر می باشد .


نکته : اگر قصد ایجاد Shortcut در محیط Desktop را دارید از فرمان Send to استفاده کنید و یا Drag & Drop کنید .

فرمان Send To :

همانطور که در بالا قید شد یکی از روشهای Shortcut فرمان Send to می باشد . برای این کار نرم افزار یا فایل مورد نظر را Select کرده بر روی آن راست کلیک کنید سپس گزینه ی Send to و از زیر منوی باز شده ، مقصد را انتخاب کنید .

 

- نوار عنوان Title Bar- Close برای بستن پنجره
- Minimize برای به حداقل رساندن پنجره
- Maximize برای به حداکثر رساندن پنجره
- Restore برای برگشت به حالت قبل

( از این دکمه زمانی استفاده می شود که بخواهید اندازه ی پنجره ای را به حالت اصلی خود باز گردانید )

2- نوار منو Menu Bar
نوار منو همانطور که از نامش مشخص است در بردارنده ی منوهای مربوط به محیط ویندوز می باشد که شامل منوهای File ، Edit ، View ، Favorites ، Tools و Help می باشد .
هر کدام از این گزینه ها دارای زیر مجموعه هایی می باشد که در ادامه به شرح آنها خواهیم پرداخت .

3- نوار ابزار Tool Bars
جهت انجام یک فرمان خاص از این نوار استفاده می گردد .

نکته :در صورت ظاهر نبودن نوار ابزار از منوی View گزینه ی Toolbars را انتخاب کرده و سپس Standard Buttons را فعال نمایید .

- نوار وظیفه Task Bar
پایینی ترین نوار در محیط Desktop ویندوز ، نوار وظیفه می باشد که در قسمت پایین و سمت چپ صفحه نمایش دکمه ی Start مشاهده می گردد . با کلیک کردن بر روی آن کلیه ی نرم افزارهای تحت ویندوز به چشم می خورد . وظیفه ی دیگر این نوار آنست که در هنگام اجرای یک برنامه و یا باز کردن یک پنجره نام آنرا نشان می دهد .
نکته : برای افزودن نوار ابزار به Task Bar در مکان خالی بر روی نوار راست کلیک کرده از منوی باز شده گزینه های دلخواه را انتخاب کنید .

5- نوار آدرس Address Bar نواری است که آدرس مکانهای مختلف در ویندوز را نشان می دهد . برای فعال کردن Address Bar از منوی View ، از سربرگ Toolbars گزینه ی Address Bar را انتخاب کنید .

6- نوار وضعیت یا Statues Bar
نواری است که وضعیت اشیاء و خصوصیات آنها را در قسمت پایین و سمت چپ صفحه نمایش می دهد . برای ظاهر کردن این نوار از منوی View گزینه ی Statues Bar را فعال کنید .

نوار وظیفه - Taskbar
به نواری که در حالت پیش فرض در پایین ترین ناحیه از صفحه ی نمایش خود قرار دارد دقت کنید ، آن نوار وظیفه نام دارد :


می توان محیط ویندوز را طوری تنظیم کرد که Taskbar در بالای صفحه یا کنار صفحه به نمایش در آید و یا حتی زمانی که از آن استفاده نمی کنید مخفی باشد ( Auto-hide the taskbar) .

- Notification area ( فضای اعلانات یا ناحیه توجه ): عموما شامل برنامه هایی است که مورد نیاز شما هستند و در کنار ساعت قرار گرفته اند . از آن جمله می توان به برنامه های کنترل حجم صدا ، سیستم امنیتی ویندوز و غیره اشاره کرد .
هنگامیکه اشاره گر ماوس را بر روی ساعت نگه دارید ، تاریخ روز جاری را به نمایش در می آورد . عموما آیکونهای موجود در ناحیه توجه مربوط به برنامه هایی است که نیاز به توجه دارند ( به عنوان مثال برنامه هایی که به صورت آیکونهای موجود در ناحیه توجه به صورت محدود در سیستم شما نصب می شوند و پس از گذشت چند روز غیر فعال می گردند مگر اینکه نسخه ی اصلی برنامه از طریق اینترنت خریداری گردد و یا اقدام به رجیستر کردن برنامه شود .)
برخی دیگر از آیکونهای موجود در ناحیه ی توجه حاوی اطلاعات اجمالی از برنامه مربوطه می باشند به این صورت :

- برنامه های در حال اجرا : به برنامه هایی اطلاق می شود که هم اکنون مورد استفاده ی شما قرار دارند و پنجره های آنها به صورت minimize در نوار وظیفه مشاهده می شوند .

برای سوئیچ کردن بین چند برنامه یا پنجره که به صورت همزمان در سیستم مورد استفاده قرار گرفته اند . کلید Alt را پایین نگه داشته و با هر بار فشردن کلید Tab پنجره ها را یکی پس از دیگری انتخاب کنید .

- Quick launch : همانطور که از نام آن پیداست حاوی آیکونهایی است که با یک کلیک می توان آنها را اجرا کرد. قابلیت تنظیمات آن به گونه ای است که می توان برنامه ها را به آن اضافه (add) یا از آن حذف (Remove) کرد . در صورت عدم مشاهده در نوار وظیفه با کلید راست بر روی Taskbar و انتخاب گزینه ی Toolbar و سپس انتخاب Quick launch می توانید آنرا در نوار وظیفه ظاهر کنید . 
 
desktop (میز کار)

عموما این صفحه زمانی به نمایش در می آید که شما کامپیوتر خود را با موفقیت راه اندازی کرده باشید . اگر برای اولین بار پس از نصب ویندوز وارد این محیط شدید صفحه ی نمایش شما دارای تصویر پیش فرض ویندوز XP خواهد بود که در ابتدا فقط یک آیکون به نام Recycle bin را در آن مشاهده خواهید کرد . در ادامه خواهید آموخت که می توان تصویر پس زمینه را تغییر داد .
از آیکون های دیگری که به صورت پیش فرض در محیط ویندوز شما وجود دارند ولی از همان ابتدا در صفحه ی Desktop قابل مشاهده نیستند می توان به My Computer ، My Document و Internet Explorer اشاره کرد .
لازم به ذکر است با کلیک بر روی منوی Start ، گزینه های قید شده قابل دسترسی می باشند .

آشنایی با عملکرد آیکونهای موجود در Desktop :

Recycle Bin : فایلهای حذف شده از محیط ویندوز را در خود نگه می دارد با این توضیح که تمامی این فایلها قابل دستیابی مجدد می باشند .
فضای Recycle Bin ثابت بوده و در صورت پر شدن این حجم ، فایهای قدیمی تر به طور اتوماتیک از آن خارج و فایلهای جدید جایگزین می شوند . بنابراین در صورت نیاز به بازیابی از قرار گرفتن فایل به صورت طولانی مدت در این محدوده جلوگیری کنید .

نکته : در صورت اطمینان از عدم نیاز فایل مورد نظر می توان آنرا به طور مستقیم و بدون واسطه ی Recycle Bin از محیط ویندوز حذف کرد به این ترتیب که پس از انتخاب فایل همزمان کلیدهای Delete و Shift بفشارید و گزینه ی Yes از پنجره ی هشدار در مورد عدم دستیابی مجدد به فایل را انتخاب نمایید .

نکته : پاک کردن اطلاعات از روی دیسک های قابل حمل ( فلاپی دیسک – Flash memory و ... ) به صورت مستقیم انجام شده با این معنی که این فایلها پس از حذف به Recycle Bin انتقال نیافته و متعاقب آن فایل قابل بازگشت نخواهد بود .

My document: محلی که اسناد خود را در آن نگهداری می کنید . از آنجا که ویندوز XP این امکان را فراهم آورده تا چندین کاربر برای این محیط تعریف شوند لذا به ازای هر کاربر پوشه ی My document جداگانه ساخته که متمایز از یکدیگر خواهند بود . بصورت پیش فرض My document شامل دو پوشه ی my picture و my music بوده که این دو نیز به ترتیب دارای فایل های تصویری و صوتی به صورت Sample ( مثالی ) هستند .
شاید دسترسی سریع به My document را بتوان علت اصلی ذخیره سازی اسناد در آن دانست در غیر این صورت بیان اینکه چه عناوینی را در این پوشه ذخیره کنید بسیار مشکل است .

My Computer : درگاه رسیدن به دیسکها و درایوهای موجود در سیستم ، که شامل سه قسمت می باشد :

1- قسمت اول Files stored on this computer نام دارد که حاوی دو پوشه ی Shared Document ( اسنادی که برای کلیه ی کاربران قابل دسترسی است ) و User Document که در آن برای هر کاربر پوشه های مخصوص به او اختصاص داده می شود .

2- قسمت دوم Hard Disk drives نام دارد که حاوی تمام درایوها و پوشه ها و فایلهای موجود در کامپیوتر بوده و قابلیت دسترسی به آنها را فراهم می آورد . به تعبیر دیگر حتی کلیه ی اطلاعات ذخیره شده در My document نیز از طریق این قسمت قابل دسترسی می باشد .

3- و قسمت آخر که Devices with removable storage نام دارد که مدیریت تمام درایوهای قابل جابجایی نظیر Floppy disk ، Cool disk و Tape drive ها را در اختیار کاربر قرار می دهد . 

 

راه اندازی مجدد کامپیوتر

اگر بخواهید کامپیوتر را مجدد راه اندازی کنید در پنجره ی مربوط به Turn off computer گزینه ی Restart را انتخاب کنید .

کاربردهای راه اندازی مجدد Restart :
1- در مواردیکه یک نرم افزار جدید در کامپیوتر نصب می کنید و برای هماهنگ شدن برنامه با محیط ویندوز نیاز است که یک بار PC خود را Restart کنید . شاید راه اندازی مجدد کامپیوتر از مراحل نصب یک نرم افزار باشد و در مواقع دیگر این امر بنا به دلیلی که قید شد به دلخواه کاربر انجام شود .

2- در هنگامیکه به دلیل بالا بودن حجم یک برنامه یا اجرای همزمان چند برنامه یا مواردی از این دست که موجب عدم اعمال حرکت یا دستور توسط ماوس و به نوعی دیگر قفل کردن سیستم می شود نیاز است که PC مجددا راه اندازی شود که این عمل در اغلب اوقات جوابگوی ناهنجاریهای پیش آمده خواهد بود .

Stand by:
گزینه ی دیگری که در پنجره ی Turn off computer وجود دارد Stand by است . با انتخاب این گزینه مانیتور و هارد دیسک خاموش شده ولی با حرکت ماوس و یا فشردن هر کلید از صفحه ی کیبورد ، سیستم مجددا فعال می شود .

Hibernate:
ممکن است گزینه ی دیگری را تحت عنوان Hibernate در پنجره ی Turn off computer مشاهده کنید . در کامپیوترهای Laptop این گزینه هم از طریق دکمه است و هم با بستن سرپوش Laptop فعال می شود و در کامپیوترهای معمولی در هنگام مشاهده ی پنجره ی Turn off computer و در صورت عدم وجود این گزینه به صورت پیش فرض با فشردن کلید Shift از صفحه کلید گزینه ی Stand by تبدیل به Hibernate خواهد شد . اما کاربرد این عبارت به این صورت است که یک ذخیره سازی از کلیه ی جزئیات و تنظیمات کنونی ویندوز تهیه کرده و با راه اندازی مجدد وضعیت به زمان قبل از Hibernate باز خواهد گشت .

نکته : قبل از تنظیم سیستم خود در حالت Stand by از ذخیره شدن کلیه ی فعالیتهای خود در سیستم مطمئن شوید چرا که در صورت قطع برق تمام تغییرات اعمال شده ی آخرین ذخیره سازی از بین رفته و از طرف دیگر هنگام اتصال شما به شبکه نمی توان احتمال عدم استفاده از این گزینه را کتمان کرد .

 
                              امیدوارم مطالب وبلاگم مورد رضایت شما قرار گرفته باشد 
 
                                                       طارق عزیز بیجاد
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد